SAYFALAR

1 Ağustos 2015 Cumartesi

Umudunu Kaybetme

            

      Bu filmin bendeki yeri çok farklı,ne zaman hayattan bunalsam,umutsuzluğa düşsem bu filmi izlerim.Filmin konusu,insanın ümitsizliğe düştüğünde,nasıl zorluklarının altından kalkacağını ve yoluna devam edeceğinin çok iyi bir göstergesi.Filmde Chris Gardner rölüyle seyrettiğimiz Will Smith üstün bir performans gösteriyor.

    
   Filmin konusu 80'li yıllarda geçtiği için bu yıllara ait süprizlerle karşılaşmak mümkün.2006 yapımı bir film bile olsa üzerinden 9 sene geçmesine rağmen halen izlenebilecek bir film.Film sanılanın aksine kasvetli bir havaya bürünmüyor. Tam tersine içerisinde zamanlaması iyi ayarlanmış küçük esprilerde mevcut. Film gerçek bir hikayeye dayandığı için bazı kısımlarda insan kendi kendisine şu soruyu sormadan duramıyor : "acaba aynı durumda olsam ben ne yapabilirdim ?" Çaresizliğin ne demek olduğunu, kendimiz için çok basit bir ayrıntının bile başka bir insan için aslında ne kadar önemli olabileceğini görüyorsunuz.


      Hayatta hiç bir zaman zorluklar karşında pes etmeliyiz.Aşağıda filmin fragmanını paylaşıyorum.Kısaca oradan da fikir edinebilirsiniz.Filmin tamamını da izlemenizi tavsiye ediyorum.İyi seyirler.





Hiç yorum yok:
Write yorum