SAYFALAR

4 Eylül 2015 Cuma

Yepyeni Bir Heyecan! "Mr.Robot"


Yaz dönemine iyi bir giriş yapan Mr.Robot'un adını bazılarınızın duyduğundan şüphem yok.
Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Mr.Robot, 2 Eylül itibariyle ilk sezonunu noktaladı.


Başrollerini Rami Malek,Carly Chaikin,Christian Slater'ın üstlendiği, Sam Esmail tarafından kaleme alınmış bir psikolojik gerilim-dram dizisi Mr.Robot.
Dizimiz ışıklarını siber güvenlik mühendisi Elliot üzerine odaklamakta.Rami Malek'in hayat verdiği Elliot, oldukça içine kapanık;antisosyal bir karakter.Ofisteki başarısıyla göz dolduran Elliot,karşılaştığı kişilerin olumlu/olumsuz bilgilerini ele geçirip onları daha yakından tanımaya çalışmakta olan bir hacker.Dizi,Elliot'un yer altı hacker grubu fsociety ile tanışmasıyla bambaşka bir Dünya'ya merhaba demiştir.


Aslında bakarsanız dizi ne kadar bilişim dünyasına hitap etse de, bilişim dünyasına yakın olan/olmayan herkesi etkisi altına almış durumda( Bende dahil :) )  Dizinin mükemmel kurgusu,replikleri,müzikleri,vermek istediği mesajlar gerçekten merak uyandırıcı bir noktaya getiriyor.Bazı sahnelerde olayı anlayabilmek için izleyenleri düşünmeye itmesi de bence ayrı bir güzel hava katmış.



Dediğim gibi ilk sezonunu tamamladı ve 2.sezonunda da o etkisini sürdüreceğinin mesajlarını verdi sezon finalinde biz izleyenlere.Yabancı dizi tutkunlarına kesinlikle tavsiye ettiğimi de belirteyim.

2 yorum:
Write yorum
  1. Bu dizinin fazlasıyla şişirildiğini düşünen bir ben varım sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin farklı bir görüşü olur ya da beklentileri vardır.Ondan dolayı olumsuz düşünceniz olması doğal bir durum :)

      Sil